Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D23a63v51i77d 90H30o76l74e61c

10. 3. 2014 20:16

Ukrajina,to je další černá díra do které musí někdo nacpat fůru miliard eur.Doufám,že se na tom nebudeme muset podílet.

1 2
možnosti
Foto

Pokud chceme rozsirovat civilizovany svet na dalsi uzemi, zvlaste ta, ktera nam jsou blizka, neco to stoji, stejne jako svoboda....i kdyz chapu, ze nase penezenka je nam blizsi. Ale budte v klidu, Vas podil financovani nebude velky....

0 0
možnosti
Foto

Tak na Krymu prý Rusové střílí na novináře? A kolik zabitých lidí teď už na Krymu bylo? Pokud vím, tak ti zabití byli zatím jenom v Kyjevě.Rv

1 1
možnosti
Foto

A nestrili se tam po novinarich? Ja jsem to tedy zaznamenal. V Kyjeve byli mrtvi, na prikaz byvaleho ministra vnitra....takze to je duvod vojenske intervence na Krymu?

1 1
možnosti
Foto

8-o  Lékař a politik? Smrtonosná kombinace Rv

1 1
možnosti
Foto

Ajej, uz je to tu zase. Obvykla invektiva. Lekar neni clovek, ktery by se mohl zajimat o politiku....Taky nazor. Takze se vratime do doby, kdy v Parlamentu bude jen delnicka trida. Nic proti, meli jsme traktoristu predsedou Poslanecke snemovny, dale se delnicka trida uplatnuje i ve vedeni Senatu.

0 0
možnosti

Vzhlede k tomu, že v mezinárodním právu nejsou  upravena pravidla secese nějakého území od státu, tak pokud bude chtít ruská či jiná menšína se odtrhnout od nějakého státu a připojit se k někomu jinému, jde o čistě vnitřní záležitost daného státu, nikoliv o důvod k vnějšímu zásahu. Konkrétně tedy my ani NATO nemůže zasáhnout v Pobaltí, kdyby tam k podobné iredentě došlo. A naopak nelze zasáhnout v Tibetu, nebo Čečensku, i kdyby to tam bylo rozstříleno na cimprcampr.

3 1
možnosti
Foto

Nezlobte se, ale to je o necem jinem. Na Krymu se zmenila vlada na popud parlamentu pod dohledem vojenskych jednotek, ktere na to dohlizely. Tento Parlament vyhlásil samostatnost a ted ho ma stvrdit referendum, ktere bude probihat pod zbranemi desitek tisic ruskych vojaku a kozaku? Dle Vasi logiky by tedy bylo v poradku, kdyby se tisice Rusu, kteri ziji v Karlovych Varech rozhodlo odtrhnout od Ceske republiky?

0 1
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1185x
Jsem lékař - onkolog, radní Statutárního města Pardubice.

www.vitulrych.cz

https://twitter.com/vitulrych https://www.facebook.com/vitekulrych

Seznam rubrik